tiistai 11. kesäkuuta 2013

Joo kuten varmaan huomasittekin, niin blogillani on nyt 200 lukijaa. Okei on ollu aika kauankin, mutta en ole vaan itse huomannut hehe. Olette varmaan myös huomanneet, että en ole postannut pitkään aikaan.. sori.
Hetken päästä mulla saattaa olla vain yksi nukke, nimittäin ei ole enää kauheesti inspiraatiota ja innostusta nukkeiluun. Olen siis päättänyt, että luultavasti myyn Elsin ja Unan. Tai sitten vaan toisen.. Ei mulla oo vielä kunnollista suunnitelmaa vielä. Luultavasti laitan jommankumman obbareista Vikille ja myös Elsin peruukin. Vikin nimikään ei varmaan pysy samana, koska haluan oikeasti alottaa kunnolla uudestaan.

ALOITAN VARMAAN BLOGIN TAAS KERRAN UUDESTAAN, KOSKA EN OLE POSTANNUT PITKÄÄN AIKAAN, NIIN PAKKO ALOTTAA ALUSTA JOS HALUAN ALOTTAA OLLENKAAN.

HALUAN VAAN SANOA TEILLE, ETTÄ KIITOS PALJON SIITÄ ETTÄ OLETTE JAKSANEET PYSYÄ LUKIJOINA, VAIKKA EN OLEKKAAN POSTALLUT OLLENKAAN. <3

4 kommenttia:

  1. onnee 200 lukijasta.
    Ja voihan hitsi.

    VastaaPoista
  2. Anteeksi, nukkeni taisivat hieman ylikuormittua...

    Jos sinua kiinnostavat japanilaiset keräilynuket nimeltään pullipit, olet oikeassa paikassa, kunhan saavut blogiini! Siellä kirjoittelen nukkejeni Natan, Donnan ja Sofien kuulumisia.

    worldofmypullip.blogspot.com

    Ps. Onnee 200 lukijasta! :)

    VastaaPoista